MMiXX is servicepunt van DHL. Je kan jouw pakketten naar ons laten opsturen en worden deze maximaal 7 dagen voor je bewaard. Het biedt jouw de mogelijkheid om jouw pakket op te halen tijdens onze openingstijden wanneer jij maar wilt.

Zodra het pakket bij ons binnen is krijg jij hierover direct automatisch bericht van DHL. Het pakket ligt dan klaar om opgehaald te worden. Heb jij nog geen bericht ontvangen, maar jij had wel al verwacht dat jouw pakket binnen had moeten zijn? Neem geen contact op met onze winkel, wij kunnen jouw op dat moment niet verder helpen. Neem in dat geval contact op met de servicedesk van DHL : 0900-2222120 ( € 1,-- per gesprek). Zij kunnen jouw mogelijk wel verder helpen.

LET OP! Zorg bij het afhalen van jouw pakket altijd dat je een ophaalbewijs en legitimatiebewijs bij je hebt. Zonder ophaalbewijs en legitimatiebewijs kunnen wij het pakket niet meegeven.

Ook is het mogelijk om pakketten via DHL te laten versturen. Jij meldt jouw pakket online via DHL aan en vervolgens lever jij het pakket af in onze winkel.

© 2020 - 2021 MMiXX | sitemap | rss